Kavarna

Spoštovani! V času zaprtja trgovine in ker nam je vaše in naše zdravje na prvem mestu vas prosimo, da naročila plačate po predračunu, ki vam ga pošljemo na mail po potrditvi naročila, pri naročilu vpišite kodo: DOSTAVAZASTONJ. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko: poni@t-2.net in 041 635 755 ali 051 635 755.

Leta 1977 odprta gostilna Marije Marinšek, znana po dobri hrani in pijači ter namestitvi, je leta 1993 ponudbo razširila s podjetjem PONI d. o. o., prvo trgovino s ponudbo opreme za konjeniški šport v Sloveniji. Z razvojem konjeniškega športa in potreb strank smo trgovino leta 2006 preselili v večje prostore takrat že nekdanje gostilne in začeli obnovo celotne stavbe.

Gostilno, ki je vrata zaprla leta 2006, smo dve leti pozneje preuredili v kavarno.

Po napornem in razburljivem delovnem dnevu, med vikendom in po koncu nakupov v trgovini za konjeniški šport, v udobnem ambientu naše kavarne vsak najde mir in počitek.

Medtem ko se vaši otroci brezskrbno igrajo v otroški igralnici ali v ograjenem otroškem igrišču, lahko ob dobri dišeči kavi, sladoledu ali hladnem napitku v miru poklepetate s prijatelji ali pa prelistate dnevni časopis.

V sklopu kavarne se nahaja tudi kozmetični salon NATI, kjer si uredite nohte ali pa se prepustite negi izkušenih kozmetičark.