Kavarna

Leta 1977 odprta gostilna Marije Marinšek, znana po dobri hrani in pijači ter namestitvi, je leta 1993 ponudbo razširila s podjetjem PONI d. o. o., prvo trgovino s ponudbo opreme za konjeniški šport v Sloveniji. Z razvojem konjeniškega športa in potreb strank smo trgovino leta 2006 preselili v večje prostore takrat že nekdanje gostilne in začeli obnovo celotne stavbe.

Gostilno, ki je vrata zaprla leta 2006, smo dve leti pozneje preuredili v kavarno.

Po napornem in razburljivem delovnem dnevu, med vikendom in po koncu nakupov v trgovini za konjeniški šport, v udobnem ambientu naše kavarne vsak najde mir in počitek.

Medtem ko se vaši otroci brezskrbno igrajo v otroški igralnici ali v ograjenem otroškem igrišču, lahko ob dobri dišeči kavi, sladoledu ali hladnem napitku v miru poklepetate s prijatelji ali pa prelistate dnevni časopis.

V sklopu kavarne se nahaja tudi kozmetični salon NATI, kjer si uredite nohte ali pa se prepustite negi izkušenih kozmetičark.

Spletno mesto www.poni-naklo.si uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih